En dag på stan ( 30/12 )

Idag tog vi en lång sovmorgon. Emilia sov ganska dåligt inatt och vaknade runt 07 och var ledsen. Hon fick komma upp och sova jämte mig och Gabriel. Sen somnade vi om och vaknade 10.50!! Jag skulle in till stan med Amanda kl 12! Haha! Men vi sköt på det lite så vi slapp stressa. Vi var inne i stan runt 14 tiden. Vi gick till H&M och handlade lite på rean. (Fick presentkort där i julklapp) jag hittade 3 st tröjor och 1 kjol. Vid 16 tiden gick vi bort till espresso house och tog en kaffe, sedan slöt Dexter och Sara upp. 
Innan idag när jag, mamma och Emilia hade varit och handlat och kom hem, hände en liten olycka. Spike var så glad när vi kom hem, och när han lugnat sig och hälsat på alla skulle han gå iväg. När han vänder sig om råkar han knuffa till Emilia som stod bakom honom. Hon ramlar med ansiktet före rakt in i ett skoställ! Hon slog i läppen och strängen under läppen vid tandköttet! Det blödde som tusan!! Och jag som inte tål blod fick panik!! Jag började gråta samtidigt som jag försökte torka blodet! Tillslut fick mamma ta över. Jag vet inte varför men jag tappar allt när det kommer så mkt blod! Jag får panik!! Men allt gick bra med Emilia! Hon grät bara en liten stund sen satt hon och åt som om inget hade hänt. Vi torkade bort  allt blod och allt var bra. Inga tänder skadades lr blev lösa..  Dock fick hon en rejäl fläskläpp :( 

I morgon ska jag och Caroline och barnen åka upp till eurostorp och kolla lite på H&M där med :) sen har vi blivit snacks ansvariga för i morgon kväll av mamma :) 
Nyår för vår del blir väldigt lugn. Vi ska bara vara hemma och äta god mat och umgås :) känner att man växt ifrån det där med att festa loss på nyår :p man har ju två barn nu så då får man ta det lite lugnt ;) haha så gammal jag känner mig nu! 
Nu blir det snart sängen för min del. Har massor att göra i morgon! 
Hörs i morgon!