Jag verkligen älskar att baka!

Jag har fått tillbaka mina bak kunskaper! Jag har världens bästa bakmaskin, och den går varm ska ni veta :) 
Det är så kul att baka och sen få bjuda på det :) idag gjorde jag en ananaspaj och den blev så jäkla god! Alla tyckte om den och vissa tog mer än en gång :) då värmer det i hjärtat på mig :) 
Jag ska börja med tårtor nu med! Ska göra egna tårtor för Emilias dop så jag måste öva, öva , öva :) 
Tänk så blir jag så grym på att göra tårtor så jag gör vår egna bröllopstårta :) Det hade varit lite kul och speciellt om man gjorde sin egna tårta till sitt bröllop :) 
Jag e med på en sida på Facebook där folk lägger upp bilder på sina underverk! Vissa är så otroligt duktiga så man tappar hakan! Men dom lägger ut massa tips och trix på hur man ska gå tillväga :) en dag ska jag bli lika duktig som dom :)

Annars är allt bra med oss. Vi har haft förkylningar här hemma nu, båda barnen! Men det e på bättringsvägen nu så det e skönt! 
Emilia har börjat jollra mer och mer och göra små ljud! Hon är så nyfiken och glad hela tiden :) det är så kul att se denna utvecklingen dom går igenom! 
Gabriel är helt förälskad i henne och ska ha full koll på henne hela tiden! Han ska to,m sova på min sida när han kommer in till oss på nätterna ibland, för då sover han närma Emilia.. Han lilla bebis, som han säger :) 
Jag älskar verkligen dessa små änglar! ❤️