Tisdag 28/1-14

Gabriel har varit blöjfri ett tag nu och han klara det jätte bra! Han säger ifrån när han behöver gå på toa och vill gärna klara sig själv, vilket inte alltid går så bra vid toabesöken, men han försöker sitt bästa :) inatt hade vi premiär med att sova utan blöja! Och han klarade det galant! Jag blir så stolt över honom :)) hihi! Så nu är han både nappfri och blöjfri! Stora killen :)
Nu ska jag bara få Emilia till att använda napp. Hon tycker om sin tumme/ hand lite mer än nappen, men jag fick ett bra tips p, att doppa nappen i bröstmjölk så ska det funka lite bättre! Så vi håller tummarna och hoppas hon börjar med nappen snart :) 
Jag har börjat lugna ner mig lite med all stress. Jag tar en sak i taget och hinner jag inte med saker så finns det ju en ny dag i morgon. Det är svårt att ta det lugnt ibland, men jag gör så gott jag kan. :)
Nu till något helt annat.. Jag satt och kollade runt lite på internet igår och läste några bloggar som mammor skriver.. Det är så många som väljer att inte amma för att dom vill inte "förstöra" sina bröst?!! Men hallå eller?! Man har gått och burit på ett barn i 9 månader, kroppen har ändrats totalt från hur man såg ut innan, och så vill man inte"förstöra" sina bröst! Det är så jäkla löjligt så jag vet inte hur man ska reagera?! Enligt mig själv och säkert många andra så går man miste om en så otroligt fin sak med sitt barn! Man får inte den närheten och kontakten med sitt barn om man ger dom flaskan som man får när man ammar.. 
Sen är det ju skillnad om man inte kan amma.. Går det inte så går det ju inte.. Jag hade stora problem med amning med Gabriel, men jag gav inte upp! Jag kämpade i tre månader tills det inte gick längre, det kom inte tillräckligt med mjölk :/ jag hoppas att jag kan amma Emilia lite längre än tre månader.. Men vi får se.. Jag e lite orolig att det blir lika länge som med Gabriel.. Men hon äter ju så bra så det kanske går bättre med amningen med henne :) 

Nej nu är det förberedelser inför läggdags för Gabriel! 
Ta hand om er!