Snart gäller det..

Om ca 3 veckor börjar vi vår flytt till Hallsberg. Jag har så blandade känslor inför flytten.. Ena stunden ser jag fram emot det, och andra stunden vill jag inte flytta! Det skrämmer mig ganska mkt faktiskt. Det är ett stort steg för mig.. Jag lämnar alla jag älskar här i Halmstad och flyttar upp till ett ställe där jag inte känner någon mer än min familj. Fast jag vill ju vara med min familj varje dag! Nu kan Micki komma hem efter jobbet och vi kan leva som en familj tillsammans! Innan har det ju bara varit att han kommer hem på helgerna. 
En annan sak med flytten är ju att jag MÅSTE få ett jobb innan november e slut! För då tar mina föräldrardagar slut.. Så det e lite stressigt det med.. Sen måste jag verkligen börja packa lite här hemma.. Jag har packat ner alla mina ljuslyktor, sen har jag inte packat mer.. :/ Men att vara en tvåbarnsmamma hemma  själv, så prioriterar man lite annat före packningen. men visst hade jag kunnat packa på kvällarna, men då ligger man ju halvt deckad i soffan! haha! 
Nä men Jag tror att flytten kommer gå bra även fast man har så blandade känslor. Som min moster säger " ni flyttar ju inte till Australien " :) vi är ju bara ca 38 mil ifrån Halmstad ;) så saknar man dom här hemma så kan vi ju bara åka hem över en helg :) 
det blir väl jobbigt den första tiden, men sen vänjer man nog sig.. :)
 
nä nä nu måste jag sova lite. Det blir nog en liten tripp till gekås i morgon :) 
god natt på er!