Livet på andra sidan..

Tror ni på andar? På ett liv på andra sidan? Att man har en skyddsängel/ande hos sig? Osv..
Jag gör det. Jag har upplevt och sett skumma grejer som inte går att förklara.. Under alla våra boende vi har haft så är det på 3 ställen där vi märkt av skumma saker..
1:a stället! 
Då hade vi precis skaffat santo. Micki var hemma själv med santo. Helt från ingen stans vänds santos leksakslåda upp och ner..?!
Det fanns ett ställe i lägenheten som inte var en trevlig plats. Jag och Micki har ALDRIG bråkat så mkt som ci gjorde när vi bodde där! Just på det stället i lägenheten!! Det var en negativ plats! 
2:a stället! 
Då bodde jag i en 1:a, och santo var fullvuxen! Det var många gånger då han låg i sängen och tittade rakt mot garderoberna och morrade! Han blev helt paralyserad! Jag hörde konstiga knackningar och fångade många ggr små "ljusbollar" på film då jag filmade santo.. 
3:dje stället!
Det värsta av dom alla! 
Jag kände mig alltid bevakad. Hörde hur golvet knakade i vardagsrummet utan att någon gick där.. Fångade ännu fler "ljusbollar" på både film och foto när Gabriel hade kommit till världen. Dörrar som varit stängda på kvällen stod öppna när man vaknade.. 

Visst allt kan ha sina förklaringar.. Men jag tror på andar. Jag tror att jag har en eller flera andar som följer mig. Och har koll på mig och barnen. To,m här har jag sett något i ögonvrån men sen bär jag tittar så e det inget där. Känt att jag inte e ensam, fångat fler "ljusbollar" på film när jag filmar barnen.. Och det är inte damm! Då borde jag sett det själv framför kameran när lampan e på..?! 

Jag tog ett foto på mitt glas med amarula innan som jag skulle skicka till mamma.. Vad e det som är nere i vänstra hörnet och vad e det för ljus skugga bakom glaset? Kameralinsen e ren så det e inte den.. 


Nog om spökerier.. 
Idag var jag och barnen på Marieberg och tog en fika. Jag fyndade även 4 st mössor för endast 40kr!! Foto på mössorna kommer i morgon! 

Emilia ville i te gå hem från dagis idag, hon skulle in i sångrummet och sjunga :) 






Emilia myser i gungstolen :)